images (1)

Program de lucru:
luni – vineri: 12,00 – 20,00

Servicii oferite

Psihoterapia este un proces destinat sa ajute oamenii sa realizeze schimbari la nivel comportamental, afectiv si/sau cognitiv, punand accent pe intelegerea naturii si originii problemelor. Schimbarea consta in a lua decizia de a actiona diferit si de a continua sa actionezi in acel mod, scopul final sugerat de Eric Berne fiind obtinerea autonomiei, adica „declansarea sau refacerea a trei capacitati: constientizare, spontaneitate si intimitate”. Pentru aceasta este necesara crearea un cadru sigur care sa faciliteze schimbarea, ceea ce poate presupune instaurarea unei relatii de lunga durata intre client si terapeut.

Modelul de terapie oferit de mine este conform descrierii de mai sus si se poate adresa adultilor si adolescentilor, cuplurilor si/sau familiilor sau poate fi sub forma terapiei de grup.

Psihoterapia individuala pentru adulti si adolescenti

Psihoterapia individuala presupune intalnirea in raport de unu la unu intre client si terapeutul. Obiectivul terapiei este de a ajuta clientul sa obtina intelegeri noi care sa il ajute sa faca alegeri noi si astfel sa-si imbunatateasca calitatea vietii personale. Este recomandata atunci cand o persoanele sunt coplesite de problemele din viata de zi cu zi, resimt durere si disconfort.

Sedintele de terapie individuala se pot desfasura si online prin Skype.

Psihoterapia de cuplu / familie

In cazul acestei psihoterapii clientul este cuplul / familia in dificultate si care doreste sa exploreze modul in care au aparut problemele si care sunt dispusi sa caute impreuna solutii la aceste probleme. Terapeutul se va concentra mai ales pe relatia dintre partenerii de cuplu, respectiv membrii familiei si mai putin pe experientele individuale ale persoanelor care formeaza cuplul / familia.

Sedintele de terapie de cuplu se pot desfasura si online prin Skype. 

Psihoterapia de grup

In cadrul terapiei de grup se lucreaza cu mai multe persoane in acelasi timp. Terapia de grup este recomandata persoanelor care doresc sa-si imbunatateasca capacitatea de a face fata dificultatilor si problemelor din viata lor. Problemele de relatie sunt mai bine abordate in terapia de grup, avand in vedere ca aceasta se concentrează pe interactiunile interpersonale.

 

button