Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Grup de suport pentru persoanele care au pierdut in moarte pe cineva drag

octombrie 4, 2015 @ 11:00 am - 1:00 pm

40RON

images 40

Cand pierdem in moarte o persoana draga, experimentam o mare varietate de emotii. Pentru a putea sa facem fata durerii, avem nevoie de sprijin din partea altor persoane. Ajutorul din partea prietenilor si familiei, desi esential, se poate sa nu fie suficient pentru a ne asigura suportul de care avem nevoie. In acest caz grupul de suport devine o resura valoroasa. Grupurile de suport ofera membrilor companie si intelegere pentru durerea provocata de pierdere, precum si ajutor pentru a face fata provocarilor pe care aceasta durere le aduce.

Intr-o societate care se fereste sa vorbeasca despre pierdere, grupul de suport va ofera posibilitatea sa va impartasiti povestea deschis, precum si de a auzi povestile altora si modurile in care ceilalti membri ai grupului se adapteaza in fiecare zi a calatoriei noastre prin durere.

In grupul de suport veti gasi: suport emoțional și fizic într-un mediu sigur, sprijin si intelegere de la persoane care experimenteaza o pierdere similara, posibilitatea de a va incepe procesul de vindecare, achizitionarea de abilitati care sa va permita sa faceti fata durerii, o mai buna intelegere a modului in care reactioneaza ceilalti membri ai familiei la pierderea suferita si, nu in ultimul rand, permisiunea de a trai o viata fericita.

Detalii

Dată:
octombrie 4, 2015
Oră:
11:00 am - 1:00 pm
Cost:
40RON
Etichete Eveniment:
, , , ,

Organizator

Psiholog Daniela Pasare

Loc de desfășurare

B-dul Unirii Nr. 70, Bl. J4, Sc. 1, Et. 7, Ap. 26, Sector 3
România + Hartă Google